7 redenen waarom je wil dat controller en software samen ontwikkeld worden

Er zijn (minstens) 7 goede redenen om te kiezen voor een toegangscontrole oplossing waarbij de intelligente controllers samen met het software platform ontwikkeld worden. 

Er zijn (minstens) 7 goede redenen om te kiezen voor een toegangscontrole oplossing waarbij de intelligente controllers samen met het software platform ontwikkeld worden.

 

  1. Integraties zoals OSDP, OPC, Modbus, HI-O, … gebeuren allemaal op het niveau van de controller. Er treedt dus geen onnodig tijdsverlies in ontwikkeling tussen de controller en de software. Ook zijn er geen beperkingen in future-proof ontwikkelingen.
  2. Je bent verzekerd van een harmonieuze werking tussen controller en software als de intelligente controller zelf ontwikkeld worden door de softwarefabrikant. Alle functionaliteiten van controller en software worden hierdoor ook volledig benut.
  3. Bij nieuwe technologieën, trends of bekabelingsmodellen is er de vrijheid om nieuwe controller te ontwikkelen die perfect samenwerken met de bestaande controllers. Je bent hiervoor niet afhankelijk van onbekende of andere partijen.
  4. Je bent onafhankelijk van de kwetsbaarheden van derden, omdat je volledige controle hebt over de end-to-end beveiligde oplossing. Er is dus een eigen vulnerability management, ook voor de hardware en embedded software.
  5. Je hebt de volledige controle over het lifecycle mangement: onze controllers zijn hierdoor al 15 jaar backwards compatible. Je krijgt dus geen problemen met verschillende firmware versies van de controller zoals vaak het geval is bij third party controllers.
  6. De fabrikant van de toegangscontrole behoudt de controle over de kwaliteit, het design, het ontwikkelingsproces en de updates van het product.
  7. De fabrikant heeft de supply chain volledig in eigen handen, waardoor leveringen steeds vlot kunnen verlopen en je niet afhankelijk bent van lange levertermijnen of onbeschikbaarheden.