Geïntegreerde branddetectie met centraal beheer

Synguard open management platform branddetectie

Een subliem branddetectiesysteem is cruciaal. Als het erop aankomt kan het immers levens redden. Een geïntegreerde oplossing met toegangsmanagement is dan een absolute meerwaarde.

Toegenomen veiligheid dankzij oerdegelijke integraties

Deuren vrijgeven bij brand en automatisch evacuatielijsten oproepen, mailen of printen. Het zijn acties die rust kunnen brengen in de chaos van een noodsituatie. Acties die enkel mogelijk zijn dankzij een excellente integratie van de branddetectie in het toegangsmanagement. Zijn ook je camera’s gekoppeld aan ons open access management platform, dan kijk je zelf makkelijk visueel na of het effectief brandt.

Onze rekenregel engine ook gebruiken tussen het branddetectiesysteem en andere gekoppelde oplossingen… Klinkt handig, en dat is het ook. De brandcentrale in dagstand plaatsen na de eerste geldige boeking in de ochtend of een sirene kortstondig aansturen als iemand een groene noodknop indrukt. Het zijn maar enkele voorbeelden.

Branddetectie beheerd op 1 centrale plek

Met een communicatiekoppeling verwerk je alle branddetectiemeldingen en -elementen in de plattegronden van je bedrijf en de Synguard alarmverwerking. Het overzicht bewaar je makkelijk via het open access management platform. En dat dankzij onze Modbus TCP/IP integratie. De ultieme koppeling voor zowel de Inim Smartloop en Previdia branddetectiesystemen als andere branddetectieoplossingen die het universele protocol van Modbus TCP/IP ondersteunen.

Meer weten over de integratie van branddetectie en toegangscontrole?