Toegangscontrole op maat van elke gebruiker

Je wil een toegangscontrolesysteem voor 10 of 200.000 gebruikers. Liefst een dat meegroeit met je bedrijf en dat end-to-end beveiligd is. Kunnen we bij Synguard. Met onze slimme, flexibele en eenvoudige oplossingen slaap jij op je twee oren.

Synguard = een complete & uiterst configureerbare oplossing voor toegangscontrole

  • 100 % webbased
  • Beschikbaar vanuit de cloud of installeerbaar on-premise
  • End-to-end beveiligd
  • Uniforme webinterface voor het beheer, het gebruik & de configuratie, zonder client software-installatie
  • Applicatie ontwikkeld voor multisite & -user omgevingen
  • Onbeperkt schaalbaar

Synguard toegangscontrole uitbreiden met verschillende (verwante) modules en functies binnen dezelfde database en interface? Alles kan. Ontdek al onze modules.

Toegangscontrole die het leven van je gebruikers makkelijker maakt

Niet elke gebruiker heeft dezelfde rechten. Waar de ene alleen een badge krijgt om binnen te geraken, kunnen anderen ook inloggen op de toegangscontrole applicatie. Zij krijgen een persoonlijke, role based login. Een eenvoudige manier om te bepalen wie welke rechten heeft én handig om te voorkomen dat medewerkers info te zien krijgen waar ze geen rechten toe hebben.

Een onthaalmedewerker bijvoorbeeld kan enkel badges toevoegen en de plattegrond van het gebouw bekijken, terwijl de beheerder rechten heeft voor alle acties en schermen. En dat heeft zo zijn voordelen. Want dit maakt het mogelijk om te voldoen aan de GDPR-wetgeving en je geeft de gebruiksvriendelijkheid van de toegangscontrole een enorme boost. De gebruiker krijgt immers alleen nog menu’s te zien die hij ook werkelijk gebruikt.

De flexibiliteit van Synguard? Reageren op jouw noden en die van al onze andere klanten. Zo ontwikkelden we een oplossing voor werknemers die hun badge vergeten zijn. Ze halen tijdelijk een andere badge uit een sleutelkast. Die kast bevat badges zonder toegangsrechten. Wanneer iemand zich identificeert met zijn persoonlijke code of biometrische identificatie, wordt de lege badge tijdelijk beschreven met de toegangsrechten van de persoon in kwestie. Zo ontzorg je je personeel. Ze hoeven immers niet langer dagelijks met tijdelijke badges bezig te zijn.

Er is een medewerker afwezig. Toegangscontrole to the rescue?

Yes! Want je kiest zelf welke gebruiker welke functie beheert of inkijkt. En ook vervangers duid je makkelijk aan, zodat de nodige rechten bij afwezigheid automatisch bij de juiste vervanger terechtkomen. Handig als de onthaalmedewerker vakantie heeft en zijn collega hem moet vervangen. Want die laatste kan daardoor nu eenvoudig badges toevoegen, terwijl hij anders enkel rapporten kan opvragen.

Flexibele toegangscontrole

Synguard toegangscontrole profielen wie waar wanneer

Mag een teamlid nu een bepaalde ruimte betreden, maar binnen een uur niet meer? Met de toegangscontrole van Synguard bepaal je eenvoudig wie op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaats binnen mag. Die waar en wanneer combineer je bovendien makkelijk in een toegangsprofiel, waardoor je snel meerdere personen dezelfde toegang kan geven.

Een (tijdelijke) uitzondering nodig? Yup, ook dat kan.

Rapporteren in 1 klik

Vliegensvlug de gewenste rapporten genereren… No worries. Dankzij het toegangsmanagement van Synguard is dat kinderspel. Niet enkel voor toegangscontrole trouwens, maar voor al onze oplossingen. Hoe het werkt?

  • Kies uit een groot aantal voorgedefinieerde rapporten.
  • Stel het rapport in met de nodige filters.
  • Geneer het rapport in een formaat naar keuze: HTML, pdf, CVS of Excel.

Heb je een bepaald rapport met die specifieke filters en instellingen vaak nodig? Bewaar het dan, mét de juiste filters en instellingen. Zo maak je later met 1 klik rapporten aan. Of genereer en mail ze automatisch. Dat is nog makkelijker.

Een totaaloplossing met een maximum aan mogelijkheden

Omdat we geloven in open oplossingen, kan je zelf kiezen hoe je toegangscontrole er moet uitzien. Wil je gewone, bedrade badgelezers of heb je nood aan draadloze deurbeslagen? Of misschien gebruik je liever biometrische lezers. Synguard biedt je een waaier aan mogelijkheden. En dat allemaal in 1 platform. Onze eigen ontwikkelde hardware does the magic.

Synguard toegangsmanagement – een oplossing voor jouw bedrijf?