Veilige & efficiënte liftsturing

Liften, dé manier om je verticaal door gebouwen te bewegen. Uiterst belangrijk dus wanneer je toegangsmanagement aan het uitrollen bent. Want wat is het nut van doordachte toegangscontrole als medewerkers of bezoekers via de lift toch toegang hebben tot verdiepingen waar ze eigenlijk niet mogen zijn? Kies daarom dankzij uitmuntende liftsturing zelf tot welke deuren, liften en verdiepingen personen met een badge toegang krijgen. Een andere mogelijkheid is om via liftsturing bepaalde personen op basis van hun badge voorrang te geven in de lift. En dat allemaal beheerbaar op 1 centrale plek: het open access  management platform.

Liftsturing op maat van elk profiel

Liftsturing gaat echter verder dan enkel de toegangs- en verdiepingsrechten bepalen. Wil je alles uit je liftinstallatie halen? Groot gelijk. Synguard optimaliseert samen met jou het liftgebruik, gecombineerd met een veilig toegangsmanagement. Een lift in andere scenario’s laten werken afhankelijk van de persoon die de lift roept, dat kan heel eenvoudig dankzij de integratie met onze liftcontrollers.

Denk aan de liften in een ziekenhuis. Als bezoeker moet je meestal minutenlang wachten voordat er een lift vrij is. Als spoedarts kan die wachttijd nefast zijn. Daarom krijgen artsen in het Synguard platform een bepaald profiel dat er in combinatie met een identificatiemiddel, zoals een badge of smartphone, voor zorgt dat de lift zich anders gedraagt en dus sneller beschikbaar zal zijn. Zo maakt je makkelijk een onderscheid tussen personeel, contractors, spoeddiensten en bezoekers.

Een optimale liftsturing geeft de veiligheid en de efficiëntie een boost. Door spoedartsen voorrang te geven bijvoorbeeld. Of door ervoor te zorgen dat de lift onderweg niet stopt wanneer een medewerker die gevaarlijke goederen transporteert, in de lift staat. Welke groepen welke prioriteiten krijgen, dat bepaal je helemaal zelf.
100 % op maat van de noden van je organisatie.

Overzichtelijke visualisatie & monitoring

Toch nog een stap verder gaan? Misschien heeft je liftsysteem de mogelijkheid om te koppelen via Modbus TCP/IP. In dat geval worden de liften makkelijk gevisualiseerd en gemonitord op onze plattegronden.

Een breed spectrum aan mogelijkheden dus. Het Synguard open access management platform does the job.

Samen de liftsturing binnen je organisatie naar een hoger niveau tillen?