Synguard geïntegreerd in BMS & PSIM managementsystemen

Synguard open management platform PSIM

De Synguard oplossing integreren in een Building Management Systeem (BMS) en/of een Physical Security Information Management Systeem (PSIM) is uiterst eenvoudig. Het geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om het hele toegangsmanagement te bedienen en te beheren op het overkoepelende gebouwbeheersysteem.

Bij enkele gekende BMS/PSIM ontwikkelaars is Synguard mee opgenomen in de beschikbare interfaces. Omdat de integratie vanuit beide werd opgezet en getest, ben je zeker van de gewenste functionaliteiten.

Winguard-Synguard-integration

Met WinGuard, bieden we een PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een klassiek systeem. PSIM+ biedt de mogelijkheid voor een allesomvattende integratie van het volledige gebouw, en de communicatie en IT-infrastructuur.

Een andere verbetering ten opzichte van conventionele PSIM-oplossingen is de verbinding met hoogwaardige mission-control systemen.

WinGuard verzamelt alle meldingen van verschillende beveiliging- en informatiesystemen. De intelligente visualisatie van meldingen maakt het voor de gebruiker eenvoudig situaties te identificeren. Met behulp van dynamische workflows en geautomatiseerde acties wordt de gebruiker, conform de geldende richtlijnen, door het juiste afhandelprotocol geleid .

Winguard-Synguard-integratie

WinGuard

Winguard is een PSIM software platform van Advancis met meer dan 470 verschillende interfaces. Het portfolio van interfaces en ondersteunde systemen neemt voortdurend toe en wordt steeds verder uitgebreid door nieuwe ontwikkelingen. Verschillende technieken en systemen worden overzichtelijk samengebracht. Synguard is premium technology partner van Advancis.

Ontdek hier meer over de samenwerking tussen Synguard en Advancis. Op deze pagina kan je ook onze gedeelde brochure vinden.

Winguard-Synguard-integratie

In het kort

  • Open platform
  • Begeleide werkprocessen
  • Rapportages en evaluaties
  • Schaalbare oplossing
  • Security & betrouwbaar

Entelec - Sky-Walker

Sky-Walker is een open integratieplatform dat alle technische, veiligheids- en beveiligingssystemen binnen uw gebouwen integreert. Welk merk of leverancier u ook gebruikt, u komt uit op één intuïtieve beheeroplossing.

Ons Sky-Walker Open Integratieplatform biedt één oplossing voor het beheer en de controle van alle afzonderlijke systemen en technologieën, binnen gebouwen of op meerdere locaties, door ze te combineren onder één open, krachtige en intuïtieve gebruikersinterface. De meeste van deze systemen kunnen worden gegroepeerd in 3 hoofddomeinen, namelijk comfortbeheer, beveiligingsbeheer en veiligheidsbeheer.

Gebruik je zelf een ander security of gebouwmanagement platform? Geen nood, dankzij onze standaard toegangscontrole webservice zorgen we in no time voor de juiste koppeling.

Nog geen overkoepelend beheer van je beveiligingstechnieken? Het Synguard open access management platform is the way to go. Zo spaar je een extra software uit en werk je slechts in 1 systeem voor toegangsmanagement en het beheer van andere security technieken.

Meer over de integratie van managementsystemen en toegangscontrole?