Badgelezers mét potentieel

Synguard overzicht badgelezers toegangscontrole

De klassieker onder de lezers, dat is de badgelezer. Zo krijg je met een badge eenvoudig toegang tot bepaalde ruimtes. Toch kan je de meeste badgelezers tegenwoordig ook gebruiken met je smartphone. Die is in de toegangscontrole immers aan een opmars bezig en dan is meegaan met de laatste trends de enige juiste weg.

Daarom bieden alle grote merken van badgelezers voortaan veilige OSDP-lezers aan die ook mobile enabled zijn via bluetooth en/of NFC. Een ware boost voor het aantal mogelijkheden voor mobiele toepassingen in een toegangscontrolesysteem. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Een badgelezer moet niet alleen future proof zijn, veiligheid is ook een vereiste. Daarom stelt Synguard alleen maar lezers voor die werken binnen het ‘end-to-end security’ principe. Dat wil zeggen dat elke communicatie tussen badge, badgelezer en controller beveiligd is met encryptiesleutels. Zo kan je zeker zijn dat er geen ongewenste toegang zal zijn door je toegangscontrole systeem.

De badgelezers in ons aanbod: Idesco, HID en STid.

Synguard overzicht badgelezers met QR-code lezer toegangscontrole

Veel bezoekers? Ga dan voor QR-codelezers. Daarmee krijgen bezoekers eenvoudig (eenmalig) toegang tot een bepaalde plaats, terwijl werknemers gewoon binnen kunnen met hun badge.

De QR-codelezers in ons aanbod: STid en Nedap Identification Systems.

SynRea MIFARE Synguard toegangscontrole

Een inbouw lezer met deurcontroller ontwikkeld door Synguard biedt een efficiënte oplossing wanneer er veel ‘eenvoudige’ deuren dicht bij elkaar staan. Deze speciaal ontworpen lezers zijn uiterst geschikt om in bus te zetten, waardoor je veel bekabeling kan uitsparen.

SynRea IP-lezer Feig Synguard toegangscontrole

Een IP-lezer is dan weer de uitgelezen oplossing op plaatsen waar het netwerk overal aanwezig is. De kost voor de aansluiting ervan ligt in grotere netwerken meestal lager dan die van klassieke toegangscontrolesystemen.

 

De IP-lezers in ons aanbod: Feig

Meer info over de mogelijkheden met badgelezers?