Onze technologiepartners

Om onze klanten een uitgebreide keuze te geven, maken we bij Synguard integraties met gekende technologiepartners. Ontdek hier welke dit zijn!

Alfa-Zet Synguard technologiepartner

Alfa-Zet

Alfa-Zet Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de automatisering van kassasystemen, afrekensystemen, cashless betaaloplossingen, beveiligingsoplossingen, big data security, smart vending machines, toegangscontrole en ticketing.

Assa Abloy Synguard technologiepartner

Assa Abloy

We zijn actief in meer dan 70 landen en onze mensen kennen de lokale normen door en door. Ze zijn gespecialiseerd in alle essentiële facetten van toegang, zoals mechanische en digitale sloten, cilinders, sleutels, tags, veiligheidsdeuren en geautomatiseerde toegangsoplossingen.

Blooloc Synguard technologiepartner

BlooLoc

BlooLoc is een team van gepassioneerde vakspecialisten, die staan te popelen om jouw uitdagingen aan te pakken. Het is ons doel de werk- en leefwereld van al onze gebruikers drastisch te verbeteren, aangenamer en veel functioneler te maken.

Commuty Synguard technologiepartner

Commuty

Commuty is een B2B SaaS die bedrijven in staat stelt om een betekenisvolle impact te hebben op de toekomst van werk en mobiliteit. Door middel van slimme parkeer-, mobiliteits- en kantoorruimte management oplossingen, geloven wij dat we een aantal van de huidige werkplek- en milieu-uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Samen.

eCLIQ Assa Abloy Synguard technologiepartner

eCLIQ - Assa Abloy

ASSA ABLOY eCLIQ™ is een elektronisch sluitsysteem, waarbij eenvoudig rechten toegekend en aangepast kunnen worden. Het geeft de flexibiliteit van een toegangscontrolesysteem en het installatiegemak van een mechanisch sluitsysteem.

Essec BNS Synguard technologiepartner

Essec BNS

Al meer dan 45 jaar en in meer dan 50 landen wereldwijd staat Essec garant voor geïntegreerde telecommunicatieoplossingen voor woonzorgcentra, ziekenhuizen en assistentiewoningen.

HID Global Synguard technologiepartner

HID Global

Elke dag gebruiken miljoenen mensen in meer dan 100 landen onze producten en diensten om op een veilige manier toegang te krijgen tot fysieke en digitale plaatsen. Meer dan 2 miljard dingen die geïdentificeerd, geverifieerd en getraceerd moeten worden, zijn verbonden via de technologie van HID. 

Idesco Synguard technologiepartner

Idesco

Idesco, opgericht in 1989, is een van 's werelds oudste en meest ervaren leveranciers van RFID-technologie. Wij hebben er een gewoonte van gemaakt om producten samen met klanten te ontwikkelen om te voldoen aan unieke eisen.

Milestone Synguard technologiepartner

Milestone

WE MAKE THE WORLD SEE.

Milestone Systems ‘makes the world see’ door mensen de kracht te geven om videobewaking en gegevens te begrijpen. Samen met onze partners stellen wij onze klanten in staat meer uit videotechnologie te halen.

Nedap Identification Systems Synguard technologiepartner

Nedap Identification Systems

Nedap is een toonaangevende specialist in systemen voor langeastandsidentificatie, draadloze voertuigdetectie en stadstoegangscontrole. Identificeren van mensen en voertuigen zonder deze te vertragen. Op die manier versterken we overal ter wereld beveiliging-, parkeer- en verkeersmanagementsystemen.

Palmki Synguard technologiepartner

Palmki

Bij Palmki geloven we in het aanbieden van een perfecte match met uw behoeften. Onze flexibele en gepersonaliseerde aanpak garandeert dat Palmki het beste biometrische systeem voor uw bedrijf is. Onze hardware en software hoeft uw huidige procedure niet te vervangen; wij kunnen bovenop het toegangscontrolesysteem bouwen dat u nu gebruikt. 

Proxsafe Deister Electronics Synguard technologiepartner

Proxsafe - Deister Electronics

Al bijna 40 jaar staat Deister Electronic bekend om zijn innovatieve producten en oplossingen voor de identificatie en beveiliging van personen, middelen en gebouwen.

Onze productportfolio wordt gebruikt bij het beheer van sleutels en kostbaarheden, voertuigidentificatie en toegangscontrole, evenals logistiek en automatisering.

Salto Synguard technologiepartner

Salto

Al bijna 20 jaar staat SALTO synoniem voor innovatieve oplossingen, waaronder stand-alone, cloud-based en mobiele applicaties, die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design die praktische voordelen bieden voor vrijwel elk type deur en gebouw. 

SimonsVoss Synguard technologiepartner

SimonsVoss - SmartIntego

Al meer dan 25 jaar geleden hebben wij met een revolutionair idee het pad geëffend voor de digitale sluittechniek. Ook nu nog streven we dagelijks naar nieuwe ideeën en ontwikkelen ons productassortiment continu verder. We zetten ons hartstochtelijk in voor onze klanten, medewerkers en partners. En voor technologie, waarmee wij onze visie van een wereld zonder sleutels willen waarmaken.

STid Synguard technologiepartner

STid

STid is de toonaangevende fabrikant van instinctieve, contactloze beveiligingstechnologieën - en levert hoogbeveiligde oplossingen die zijn goedgekeurd door onafhankelijke gecertificeerde organisaties.

Wij beveiligen miljoenen gebruikers voor meer dan 500 wereldwijde partners en zijn er trots op leiders te dienen in het bedrijfsleven, de overheid en industriesectoren.

Suprema Synguard technologiepartner

Suprema

Suprema is een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor toegangscontrole, tijdregistratie en biometrie.
Door het combineren van wereldvermaarde biometrische algoritmen met superieure engineering heeft Suprema de afgelopen decennia innovaties geïntroduceerd in de beveiligingsindustrie.

Traka Assa Abloy Synguard technologiepartner

Traka - Assa Abloy

Traka is de wereldleider in intelligente beheeroplossingen voor sleutels en bedrijfsmiddelen. Met onze oplossingen kunnen alle soorten organisaties hun belangrijke activa beter beheren, de productiviteit en verantwoording verbeteren en de risico's in kritieke processen verminderen.

Advancis-synguard-technologiepartner

Advancis Software & services

Al meer dan 25 jaar is Advancis succesvol op de markt als een vrije softwarebedrijf. Met hun PSIM+ software, WinGuard, internationale vertegenwoordigingen en gecertificeerde integratiepartners is het bedrijf vandaag één van de internationale marktleiders in merkonafhankelijk beveiligings- en gebouwbeheer.