Toegangsmanagement - méér dan toegangscontrole

Een onderneming met uitdagende noden heeft een uiterst betrouwbaar toegangsmanagement systeem nodig. De juiste knowhow voor een veilige en future proof technologie vind je bij Synguard. Eenvoudig, all-in-one en schaalbaar. Je beschikt over het meest complete systeem, geïmplementeerd door een team van experten.

Open access management platform

Beheer je verschillende technieken in één gebruiksvriendelijk platform. Niet alleen toegangsmanagement, maar ook je brand- en inbraakcentrales, liften, lockers...

 

  • Eenvoudig beheer van al je technieken
  • Kies zelf met welke merken je wil werken dankzij open technologieën
  • Visualiseer je security technieken eenvoudig op plattegronden
  • Verificatie van alarmen dankzij camerabeelden
  • Volledig op maat configureerbaar
  • Alarmafhandeling

Alle Synguard oplossingen

Synguard open mangement platform toegangscontrole

Toegangscontrole

Regel wie waar en wanneer toegang heeft tot je gebouwen met onze uiterst schaalbare oplossing.

Synguard open mangement platform bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Ontvang je bezoekers hartelijk én geautomatiseerd, vanaf de eerste uitnodiging. Of ze zich nu aanmelden bij een receptionist of aan de selfservicekiosk.

Synguard open mangement platform parkingmangement

Parkingmanagement

Benut je parkeerruimte optimaal én geniet van een eenvoudig beheer. Je hoeft je dus niet langer zorgen te maken over wie hoelang waar mag parkeren. En ook de facturatie verloopt automatisch. Efficiëntie troef.

Synguard open mangement platform cloud toegangsmangement

Cloud toegangsmanagement

Onze gedigitaliseerde samenleving vraagt om een uitstekende cloudservice. Een die veiligheid garandeert, en dat voor de volle 100%. De Synguard cloud makes it happen.

Synguard open mangement platform integraties & koppelingen

Integraties & koppelingen

Koppelingen en integraties met andere systemen, that’s our middle name. Zo ben jij zeker van een gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing.

Synguard open mangement platform hardware

Hardware

De Synguard software en intelligente hardware voor toegangsmanagement zijn volstrekt eigen ontwikkelingen en dus volledig op elkaar afgestemd. Met onze controllers en de beste OEM hardware op de markt zit je sowieso safe.

Synguard open management platform pack, een oplossing voor kleine systemen

Synguard Packs

Ook in kleine systemen moet toegangscontrole helemaal op punt staan. Speciaal hiervoor heeft Synguard een plug & play pakket samengesteld.

Synguard open mangement platform workforce management-01

Workforce management

Hulp nodig voor je tijdregistratie, personeelsplanning en projectregistratie? De workforce managementsoftware van Syntegro – het zusterbedrijf van Synguard – biedt je de workforce management oplossingen waar je naar op zoek bent.