Open management platform: praktisch & efficiënt

Het Synguard open management platform, dat is dé centrale plaats waar je de bewegingen van medewerkers en bezoekers ziet en tegelijkertijd de verschillende toegangscontrole- en beveiligingsoplossingen van A tot Z beheert. Een platform dat naadloos aansluit bij jouw noden dankzij het ‘best-of-breed’-principe en de vele integratiemogelijkheden die Synguard typeren.

Slimme interactie tussen systemen

En dat is een voordeel voor jou. Want het ‘best-of-breed’-principe zorgt ervoor dat jij als klant zelf kiest met welke hardware en software je wil werken. Dé ultieme manier om je eigen gepersonaliseerde toegangsmanagement te creëren. Bovendien beheer je alles eenvoudig vanuit het Synguard open management platform.

Dankzij slimme interacties wordt de informatie tussen de systemen uitgewisseld en heb je altijd de informatie die je nodig hebt. Je andere beveiligingsoplossingen zoals inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking koppelen aan je toegangsmanagement was nog nooit zo eenvoudig. Een centraal beheer, veilig en efficiënt? Check.

Automatisatie & digitalisatie

Het Synguard open management platform kan voor jou nog meer betekenen. Dankzij de brede waaier aan modules en koppelingsmogelijkheden, de centrale rekenregel engine en de uitgebreide configureerbaarheid, kan je met Synguard als totaaloplossing je gebouw(en) en toegangsflows automatiseren en digitaliseren. Uiteraard in een state-of-the-art cloudoplossing, robuust en veilig.

Enkele voorbeelden van hoe Synguard open management platform jouw leven makkelijker maakt én een snelle ROI (Return On Investment) kan betekenen?

  • Volledige automatisatie van de registratie, toegangen én de communicatie van bezoekers
  • Medewerkers die hun badge vergeten of kwijt zijn, kunnen zonder tussenkomst een (tijdelijke) nieuwe badge krijgen, terwijl hun oude badge gedeactiveerd wordt
  • Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse mails met een overzicht van iedereen die een bepaalde locatie binnengegaan zijn
  • ...

Grafische plattegrondmonitor

Synguard monitor open mangement platform

In een handomdraai een visueel overzicht van wie toegang krijgt tot welke gebouwen, de status van de verschillende objecten op de site, en het bedienen van de hardware, dat is handig. Het enige wat je ter voorbereiding moet doen, is de plattegronden van je gebouw(en), omgeving en sites in het open management platform invoeren. Omdat Synguard vaak merkonafhankelijke integraties ontwikkelt, wordt alles mooi weergegeven in een grafische plattegrondmonitor.

Functionele alarmafhandeling afgestemd op je bedrijf

Synguard alarmafhandeling open management platform

Of een gebeurtenis tot een alarm moet leiden, dat bepaal je het liefst helemaal zelf. En dat geldt ook voor de manier waarop een alarm afgehandeld moet worden. Snappen we bij Synguard. In het open management platform zet je de alarmafhandeling volledig naar je hand. Van het instellen van een specifiek geluid bij een bepaald alarm tot het weergeven van instructies die de operator moet volgen. There are no limits.

Wil je van sommige gebeurtenissen meteen op de hoogte zijn, maar zijn ze toch geen echte alarmen? Ook dat lossen we eenvoudig op: je ontvangt onmiddellijk een automatisch mailtje in je inbox.

Meer weten over het open management platform?