Uiterst flexibele inbraakbeveiliging

Synguard open management platform inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging als meerwaarde voor je bedrijf… Zeker weten! En dat kan zelfs volledig geïntegreerd in het Synguard open access management platform dankzij de bidirectionele communicatie met het betreffende paneel. Is een volledige integratie niet nodig en wil je bijvoorbeeld het alarm bedienen met je badge? Ook dat is mogelijk door een eenvoudige uitwisseling van I/O contacten.

Inbraakbeveiliging op maat

Valse alarmmeldingen voorkomen door bepaalde badgelezers en/of gebruikers de toegang te blokkeren wanneer het alarm gewapend is? Of de user experience verhogen door het alarm te bedienen met badge of zelfs handpalm? De interacties tussen het toegangsmanagement en het inbraaksysteem creëren tal van mogelijkheden.

Bovendien gebruik je onze rekenregel engine ook makkelijk tussen het inbraakalarm en de andere gekoppelde oplossingen. Een inbraakzone overbruggen wanneer iemand een sleutel uit de sleutelkast neemt bijvoorbeeld. Of een inbraaksirene aansturen als de deur van de serverruimte te lang openstaat. Aan jou de keuze.

Eenvoudig beheer op 1 plaats

Je inbraakbeveiligingssysteem volledig weergeven en beheren in 1 helder platform. Dat klinkt als muziek in de oren. Dankzij onze Modbus TPC/IP integratie verwerk je eenvoudig alle inbraakmeldingen en -elementen in de Synguard alarmomgeving en de plattegronden van je bedrijfssite. Zo blijft de inbraakbeveiliging mooi overzichtelijk.

Een slimme en kwalitatieve keuze wat betreft inbraakdetectie zijn de Inim Smartliving centrales. Ze zijn immers al gekoppeld en getest met het open access management platform. Daarnaast kan de Modbus TCP/IP integratie als universeel protool ook gebruikt worden voor andere types inbraakdetectiesystemen die dit protocol ondersteunen.

Je leest het, met de Synguard inbraakbeveiliging kan je alle kanten op.

Graag meer uitleg over de integratie van inbraakbeveiliging en toegangscontrole?