Betrouwbare controllers

Controllers van sublieme kwaliteit vind je bij Synguard. Van IP-controllers tot deurcontrollers, wij ontwikkelen ze allemaal inhouse. Kwestie van hardware te leveren die excellent functioneert met onze software.

IP-controllers met fallbackoplossing

IP-controller SynApp Synguard toegangscontrole

De SynApp is een krachtige IP-controller. Een van de basiscomponenten van onze Synguard oplossing voor toegangscontrole bovendien. Hij staat rechtstreeks in verbinding met de software, on-premise of in de cloud. En hij beheert een deel van of het volledige (badge)lezernetwerk.

Maar wat bij een technische storing? Dan is onze 100 % fallbackwerking je redding: de lokale IP-controller heeft zelf alle database-info en intelligentie on board om zelfstandig verder te werken. Meer nog: hij onthoudt alle gebeurtenissen en synchroniseert meteen wanneer de verbinding weer hersteld is. Hinder ondervindt de gebruiker bij dagelijkse toepassingen dus niet, terwijl de technische dienst al een automatische mail van Synguard ontving om te melden dat er een technische storing is.

Advies over de Synguard IP-controller?

Uiterst configureerbare deurcontrollers

Deurcontroller SynCon Synguard toegangscontrole

SynCon

Een flexibele deurcontroller die alle soorten hindernissen feilloos beheert? Meet SynCon. Dé deurcontroller waarop alle lezers, ingangen en uitgangen aangesloten worden en die zich eenvoudig laat configureren via de uniforme webinterface van de software. Geschikt om maximaal 4 OSDP-lezers op aan te sluiten.

Deurcontroller SynConEvo Synguard toegangsmanagement

SynConEvo

Deze future proof deurcontroller ontwikkelde Synguard speciaal om in te spelen  op de laatste nieuwe noden in toegangsmanagement.

De SynConEvo:

  • Is geschikt om maximaal 8 deuren en 16 OSDP-lezers te beheren en daardoor optimaal voor toegangscontrole in beide richtingen
  • Werkt op Power over Ethernet (PoE), waardoor zelfs lezers en deursloten met deze controller via PoE gevoed worden.
  • Beschikt over een sterkere processor en meer geheugen, jouw garantie op een betere fallback.

Als kers op de taart kan je ervoor kiezen om deze deurcontroller te voorzien van een SAM kaart in combinatie met lezers in transparent mode. Zo heeft niemand anders dan jouw eigen bedrijf toegang tot je encryptiesleutels, zelfs wij als fabrikant niet.

De meerwaarde van een SAM

SAM staat voor Secure Access Module. Dankzij een SAM werken lezers in transparant mode. Dat betekent dat de beveiligingssleutels om badges te kunnen uitlezen niet langer lezer per lezer geprogrammeerd worden, maar dat ze énkel in de deurcontroller zitten. En dat maakt van jou de volledige en enige eigenaar van je eigen encryptie.

De transparant mode zorgt er eveneens voor dat de badge en deurcontroller, die beide de nodige DESFire sleutels bevatten, rechtstreeks met elkaar communiceren. Bovendien zitten de DESFire sleutels niet langer in de badgelezers – dus aan de onbeveiligde kant van de deur – maar wel in de beveiligde zone waar ook de deurcontroller zich bevindt.

Controller inputs & outputs SynIO Synguard

SynIO

Nood aan een intelligente embedded controller die speciaal ontwikkeld is voor het bewaken van signalen en aansturen van inputs & outputs? Dan zoek je de SynIO! Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden is de SynIO breed inzetbaar: denk aan toepassen zoals het bewaken van (nood)deuren zonder lezers, detectoren aan ramen, koppelingen met inbraakcentrales en zelfs liftsturing.

Geschikt voor het beheer van maximaal 16 bewaakte ingangen en 16 relaisuitgangen en verkrijgbaar in DIN of PCB uitvoering.

Extra dienstverlening

Montagekasten Synguard

Snel kunnen starten met de installatie op een werf? We leveren onze controllers in verschillende types kasten, volledig bekabeld. 

Kabelgoot, relais, voeding en controllers in DIN-uitvoering worden dan geassambleerd door ons en gebruiksklaar geleverd.

Meer weten over de deurcontrollers van Synguard?