Eersteklas toegangsmanagement

Dat vind je bij Synguard. En daar pluk jij de vruchten van. Waarom we over toegangsmanagement spreken? Omdat onze oplossing meer is dan toegangscontrole. Van bezoekersregistratie en parkingmanagement tot lockers, liften en zoveel meer. En dat allemaal geïmplementeerd in een open access management platform. Veiligheid en efficiëntie troef.

Wat Synguard uniek maakt

Open access management platform

Niet enkel toegangscontrole, ook ‘the full package’ toegangsmanagement is mogelijk dankzij het beheer van verschillende producten en oplossingen binnen 1 uniforme webinterface. Want in het Synguard open access management platform worden ook andere security systemen gekoppeld. Van brand- en inbraakdetectie tot locker-, camera- en liftbeheer – alles ondergebracht in 1 platform. Een slim en efficiënt beheer van het gebouw gegarandeerd.

Best of breed

Onze soft- & hardware is speciaal ontwikkeld om de beste technologiepartners op de markt samen te brengen en ze in 1 systeem te beheren. Zo beslis je zelf met welke merken je werkt: Assa Abloy, HID, SimonsVoss, Idesco, Suprema, STid, Milestone…. Telkens 100 % geïntegreerd. Onze openheid en beschikbaarheid via API’s is eindeloos en we integreren eveneens open protocollen, zoals OSDP en Modbus TCP/IP. Het resultaat is een makkelijk uitbreidbaar systeem, afgestemd op de noden van jouw bedrijf. Functionaliteit, veiligheid, uitzicht, eerdere investeringen… Alles wordt in kaart gebracht.

Complementaire samenwerking

Samen met onze partners gaan de Synguard experten op zoek naar de beste oplossing voor je onderneming. Wij bekommeren ons om de softwareontwikkeling, zij verzorgen met onze support de installatie en configuratie. Elk met onze eigen rugzak gevuld met vakkennis. Samen staan we nóg sterker. Daardoor beschikken onze klanten over het meest complete toegangsmanagementsysteem, geïmplementeerd door een deskundig team. Zo maken we onze belofte waar: Synguard is Always with you.

Over Synguard

  • Europees techbedrijf in toegangsmanagement
  • Zusterbedrijf van Syntegro, specialist in workforce management oplossingen
  • Meer dan 2.000 klanten in Nederland en België
  • Onze medewerkers maken voor jou het verschil met hun expertise en persoonlijke touch
  • Samenwerking met geselecteerde partners met bewezen track record
  • Betrouwbare service – Always with you
Synguard gebouw

Get in touch.