“INNOVATION HAPPENS THROUGH CO-CREATION, THAT'S WHEN THE MAGIC START.”

Welkom bij Synguard,

Synguard is een toonaangevend Europees technologiebedrijf gespecialiseerd in access management oplossingen. Met vestigingen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedienen wij meer dan 1200 klanten die op ons vertrouwen om hun activiteiten te beveiligen en te optimaliseren.

Ons team vormt onze grootste troef. Elke Synguard-medewerker brengt een schat aan expertise en een persoonlijke touch in elke interactie, zodat klanten de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning ervaren. We begrijpen dat betrouwbaar toegangsbeheer cruciaal is voor elk bedrijf, en we zijn toegewijd om bij elke stap van het proces te ondersteunen.

In samenwerking met geselecteerde partners met bewezen staat van dienst, leveren wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan specifieke behoeften. Bij Synguard zijn we trots op onze betrouwbare service en onze vastberaden inzet voor veiligheid en succes.

Kom gerust eens langs bij Synguard, waar technologie en vertrouwen samenkomen, en laat ons het verschil maken.

Open access management platform

Niet enkel toegangscontrole, ook ‘the full package’ toegangsmanagement is mogelijk dankzij het beheer van verschillende producten en oplossingen binnen 1 uniforme webinterface. Want in het Synguard open access management platform worden ook andere security systemen gekoppeld. Van brand- en inbraakdetectie tot locker-, camera- en liftbeheer – alles ondergebracht in 1 platform. Een slim en efficiënt beheer van het gebouw gegarandeerd.

Best of breed

Onze soft- & hardware is speciaal ontwikkeld om de beste technologiepartners op de markt samen te brengen en ze in 1 systeem te beheren. Zo beslis je zelf met welke merken je werkt: Assa Abloy, HID, SimonsVoss, Idesco, Suprema, STid, Milestone…. Telkens 100 % geïntegreerd. Onze openheid en beschikbaarheid via API’s is eindeloos en we integreren eveneens open protocollen, zoals OSDP en Modbus TCP/IP. Het resultaat is een makkelijk uitbreidbaar systeem, afgestemd op de noden van jouw bedrijf. Functionaliteit, veiligheid, uitzicht, eerdere investeringen… Alles wordt in kaart gebracht.

Complementaire samenwerking

Samen met onze partners gaan de Synguard experten op zoek naar de beste oplossing voor je onderneming. Wij bekommeren ons om de softwareontwikkeling, zij verzorgen met onze support de installatie en configuratie. Elk met onze eigen rugzak gevuld met vakkennis. Samen staan we nóg sterker. Daardoor beschikken onze klanten over het meest complete toegangsmanagementsysteem, geïmplementeerd door een deskundig team. Zo maken we onze belofte waar: Synguard is Always with you.

Word of the MD

Beste klanten, partners en bezoekers van onze website,

Het is mij een groot genoegen om mijzelf voor te stellen als de Managing Director van Synguard. Mijn reis van een 18-jarige elektricien naar het leiden van deze fantastische organisatie is ongelooflijk geweest. Mijn passie voor toegangscontrole heeft me hierheen geleid, en elke stap was het omzetten van dromen in succes. Doe met ons mee terwijl we blijven innoveren en de toekomst van toegangsbeheer vormgeven.

Bij Synguard zijn we toegewijd aan het behalen van echte resultaten en het nakomen van onze beloften. We geloven in daden boven woorden en zorgen ervoor dat wat we beloven wordt waargemaakt met tastbare resultaten. We zijn gedisciplineerd in onze gedachten, acties en verplichtingen. We maken passie mogelijk.

We streven ernaar om meer te doen voor onze klanten en partners. Onze slogan "ALWAYS WITH YOU" belichaamt deze toewijding. Dankzij onze open mentaliteit ontwikkelen we al sinds 2007 toegangsbeheeroplossingen op basis van het best-of-breed principe. We dekken alle aspecten van toegangsbeheer en onderscheiden ons doordat we onze klanten volledig willen ondersteunen met onze oplossingen, niet alleen door deuren te openen met een badge.

Dankzij ons technologisch leiderschap en de nabijheid van onze klanten kunnen we onze technologie inzetten om onze doelen te bereiken, wat het concept van 'co-creatie' illustreert.

De wereld van access control evolueert naar access management, dat meer omvat dan alleen beveiliging. In onze sector is een digitale transformatie aan de gang, zelfs in een sector die van oudsher conservatief is. Toegangsbeheer wordt steeds meer een kritisch onderdeel van de operationele activiteiten van onze klanten, wat het belang van open, flexibele software benadrukt. Onze industrie is niet langer alleen gebaseerd op hardware.

Dit is waar onze kracht ligt - een open, flexibel platform gemaakt door een team van gepassioneerde specialisten die graag hun kennis en ervaring delen. Ons platform biedt betrouwbare toegangscontrole en operationele verbeteringen, naast beveiliging en veiligheid. We streven ernaar om echte waarde te creëren.

Vooruitkijkend zijn we enthousiast over de mogelijkheden die aan de horizon liggen. Met een niet aflatende focus op innovatie en klantgerichtheid zijn we klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe hoogten te bereiken.


Ik nodig je uit om samen met ons de toekomst van toegangsbeheer vorm te geven. Of je nu een klant, partner of toekomstig teamlid bent, samen kunnen we grootse dingen bereiken.

"SYNGUARD, ALWAYS WITH YOU - ACCESS MANAGEMENT TO THE FUTURE"

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis.

Hartelijke groeten,

Synguard gebouw

Get in touch.