Excellent parkingmanagement – voor 24/7 benutting van je parking

De parking(s) en/of deelparkeerplaatsen van je bedrijf optimaal beheren? A piece of cake met de parkingmanagement module van Synguard. Zo benut je de bedrijfsparking ook buiten de uren door bijvoorbeeld parkeerplaatsen te verhuren aan buurtbewoners. Efficiënt en eenvoudig in gebruik bovendien, waardoor de parkeerplaatsen van je bedrijf niet langer een bron van frustratie zijn voor je werknemers en bezoekers.

Parkingmanagement op maat – hoe het werkt

Synguard parkingmanagement schematische voorstelling

Elke in- en uitrit van de parking is voorzien van een poort, slagboom, detectielus en/of badgelezer. Parkings deel je bovendien eenvoudig op in verschillende subparkings. Dankzij het parkingmanagement van Synguard wordt er per subparking aangegeven hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Of je kiest ervoor om met flexplaatsen te werken. Een praktisch parkingmanagement systeem 100 % aangepast aan jouw wensen.

Flexibel & gebruiksvriendelijk parkingmanagement

Omdat het parkeermanagement van Synguard volledig geïntegreerd is in het toegangscontrolesysteem, verleen je medewerkers, bezoekers, andere bedrijven en buurtbewoners eenvoudig toegang tot bepaalde (sub)parkings. Meer nog: je kiest zelfs wie wanneer de parking binnen mag en hoe lang ze mogen blijven. Én je behoudt in 1 oogopslag een realtime overzicht van de bezettingsgraad van alle subparkings.

Parkeerplaatsen over? Stel je parking flexibel en betalend open voor mensen buiten de organisatie. Ook zij kunnen dan een plekje reserveren, betalen en gebruiken. Een investering die je snel terugverdient door een betaalautomaat te plaatsen. Een van Amano bijvoorbeeld. Want die verbinden we eenvoudig met je Synguard oplossing. Of door voor een gekoppelde online reservatietool, zoals Commuty of Alfa-Zet, te kiezen. Zo ben je weer mee met de nieuwste trends.

Een waaier aan identificatiemiddelen

  • Bestaande werknemersbadges van de toegangscontrole
  • Langeafstandstags in de wagen
  • Automatische nummerplaatherkenning door middel van een ANPR-camera
  • Een aparte parkingticketautomaat
  • QR-codes voor bezoekers

Je parking optimaal benutten mét een realtime overzicht van het gebruik? Yes, please!