Een blik achter de schermen: zo maken wij jouw hardware

Bij Synguard zijn we meer dan alleen een softwarebedrijf. We zijn trots op het feit dat we ook hardware ontwikkelen. Onze eigen intelligente controllers worden in-house ontworpen en vervaardigd, helemaal "Made in Belgium". Van de firmware tot het afgewerkte product, we zorgen ervoor dat elk aspect van onze controllers aan onze strenge normen voldoet. Dit is jouw garantie voor goed functionerende controllers, zelfs met nieuwe software-updates. Benieuwd hoe deze hardware wordt gemaakt? Bekijk dan zeker onze video.

 

Maar waarom zou je kiezen voor een toegangscontrole-oplossing waarbij de intelligente controllers en software samen worden ontwikkeld?

Hier zijn zeven goede redenen:

 

  • Naadloze Integratie: Integraties zoals OSDP, OPC, Modbus TCP/IP, HI-O, en meer vinden plaats op het niveau van de controller. Hierdoor vermijden we onnodig tijdverlies tussen de ontwikkeling van de controller en de software. Bovendien zijn er geen beperkingen voor toekomstige ontwikkelingen.

  • Harmonieuze Samenwerking: Als de intelligente controller wordt ontwikkeld door dezelfde softwarefabrikant, ben je verzekerd van een harmonieuze werking tussen de controller en de software. Dit maximaliseert de functionaliteiten van beide componenten.

 

  • Flexibiliteit bij Nieuwe Technologieën: Bij opkomende technologieën, trends of nieuwe bekabelingsmodellen heb je de vrijheid om nieuwe controllers te ontwikkelen die perfect samenwerken met de bestaande exemplaren. Je bent niet afhankelijk van onbekende of externe partijen.

 

  • Onafhankelijkheid en Beveiliging: Je hebt volledige controle over de end-to-end beveiligde oplossing, zonder afhankelijk te zijn van derden. Wij bieden eigen vulnerability management, zelfs voor de hardware en embedded software.

 

  • Levenscyclusbeheer: Onze controllers zijn al 16 jaar backwards compatible. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over verschillende firmwareversies, zoals vaak het geval is bij third-party controllers.

 

  • Kwaliteitscontrole: Wij behouden de controle over de kwaliteit, het ontwerp, het ontwikkelingsproces en de updates van het product. Hierdoor garanderen we een hoogwaardige toegangscontroleoplossing.

 

  • Betrouwbare Supply Chain: Onze volledige supply chain is in eigen handen, waardoor leveringen altijd soepel verlopen. Je bent niet afhankelijk van lange levertermijnen of onbeschikbaarheden.

Bij Synguard bieden we controllers van sublieme kwaliteit, variërend van IP-controllers tot deurcontrollers. We ontwikkelen ze allemaal in-house om ervoor te zorgen dat de hardware uitstekend functioneert met onze software. Kortom, jouw toegangscontrole-oplossing is in veilige handen bij Synguard, waar software en hardware hand in hand gaan.