Gebruik nu het nieuwe dashboard met nieuwe functionaliteiten

Al je toegangsmanagement beheren vanuit  één overzichtelijk scherm? Vanaf vandaag kan het! Ontdek hoe ons nieuwe dashboard en de verbeterde preload-configuratie je leven gemakkelijker zullen maken. Bovendien geniet je van  tal van nieuwe functionaliteiten. Zo zie je op één oogopslag hoe vaak er ongeldige boekingen zijn gemaakt op een deur, bekijk je de heatmap van de toegangscontrole, of analyseer je de bezettingsgraad van verschillende zones. Zo kun je slimmer en doelgerichter beheren.

Lees hieronder drie redenen waarom dit dashboard onmisbaar voor jouw efficiënt toegangsmanagement. 

Vereenvoudigd beheer en diepgaande inzichten

Ons nieuwe dashboard is ontworpen met jou in gedachten. We hebben het gebruikersgemak naar een hoger niveau getild door de belangrijkste informatie op één overzichtelijk scherm te plaatsen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Met intuïtieve shortcuts en verbeterde bedieningselementen kun je moeiteloos navigeren en de functionaliteiten van ons platform verkennen. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook diepgaande inzichten in je toegangsmanagement. Ontdek bijvoorbeeld hoe vaak er ongeldige boekingen zijn gemaakt op een deur, bekijk de heatmap van de toegangscontrole, of analyseer de bezettingsgraad van verschillende zones. Zo kun je slimmer en doelgerichter beheren.

Preload-configuratie: tijd besparen en gebruiksvriendelijkheid vergroten

We weten hoe kostbaar tijd is bij projecten en daarom hebben we de preload-configuratie geoptimaliseerd om configuratietijd te verminderen. Veel instellingen zijn al beschikbaar, waardoor je sneller aan de slag kunt. Bovendien hebben we een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de installer login, beheerder login en gebruiker login, zodat iedereen een gepersonaliseerde ervaring heeft die is afgestemd op hun functie. We hebben ook overbodige schermen en informatie verwijderd om de gebruikerservaring te verhogen. Jouw beheer wordt nu nog eenvoudiger.

 

Continuïteit en intuïtieve gebruikerservaring

Om future-proof te blijven, hebben we een team van experts dat voortdurend nieuwe widgets ontwikkelt. Deze widgets bieden je steeds nieuwe mogelijkheden om je workflow te optimaliseren en je beveiligingsbeheer te verbeteren. Bovendien hebben we veel aandacht besteed aan de user interface (UI) en user experience (UX). We hebben de interface op een intuïtieve manier afgestemd op de gebruiker, zodat je snel en efficiënt kunt werken. Tegelijkertijd hebben we technische inzichten geïntegreerd voor de technisch beheerder of installateur, zodat zij de volledige controle hebben over de configuratie en het beheer van het systeem.

Hieronder vind je een overzicht van de bestaande widgets. 

Bestaande widgets: 

  • Afbeelding(en) weergeven: Bijvoorbeeld een logo
  • Badge events overzicht: Cirkeldiagram dat inzichten geeft over de badge events op een bepaalde lezer
  • Bewaarde rapporten: Quick reports genereren vanuit het dashboard
  • Iframe: pagina URL inline frame weergeven
  • Synguard Iframe: Synguard applicatie pagina weergeven
  • Google Maps venster
  • Netwerk monitor: live gebeurtenissen
  • Plattegrond monitor (Synguard-View)
  • Camera’s (SynCam): Live- en opnames bekijken
  • Shortcuts: Snelkoppelingen naar andere Synguard applicatie pagina’s
  • Toegangszone bezetting weergeven van een bepaalde zone
  • Eigen werknemer fiche (werknemer info)
  • Vereenvoudigde werknemer lijst
  • Control panel: Elementen sturen, statussen weergeven, acties/jobs starten

Mis je nog bepaalde functionaliteiten? Laat het ons zeker weten!

Hoe activeren? 

  • Ben je een partner? Je vindt de de meest recente versie van de applicatie op onze partnersite.  
  • Ben je een eindklant?  Contacteer je vertrouwde contactpersoon voor je Synguard toegangsbeheer. 

Wij geloven dat deze nieuwe updates jouw toegangsmanagement naar een hoger niveau zullen tillen. Als partner kun je profiteren van de voordelen van ons uitgebreide platform en technische informatie om jouw klanten optimaal te bedienen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.