Synguard drijft de focus verder door als antwoord op internationale groei

Onze sterke internationale groei van de afgelopen jaren en een productengamma dat vraagt om focus, doen ons besluiten om vanaf 1 juni als twee afzonderlijke bedrijven verder te gaan. Toegangsmanagement gaat zijn eigen weg onder de naam Synguard. Syntegro zal zich volledig toeleggen op workforce managementoplossingen.

Onze hard- en software oplossingen staan bekend om hun flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de bedrijfsspecifieke situatie bij onze klanten. Maar flexibiliteit en nabijheid als USP’s vereisen kort op de bal spelen. Dat gaat beter als je je kan focussen op één markt. We zien dat de beveiligings- en facility sector volop in beweging is: toegangscontrole verhuist naar de cloud, toegang via je smartphone, (cyber)security wordt steeds belangrijker, ... Er wordt een open, flexibele oplossing verwacht die gemakkelijk communiceert met andere systemen. Tegelijk zijn we in meer en meer landen actief zijn. Deze reorganisatie geeft ons de versnelling die we nodig hebben.

We behouden alle synergiën: ons product platform blijft voor zowel toegangsmanagement als workforce management hetzelfde en onze medewerkers blijven je met al hun expertise bijstaan.