Toegangsmanagement volgens het ‘best-of-breed’-principe: 3 voordelen

Toegangsmanagement zoals 13 in een dozijn, dat wil je niet. Snappen we bij Synguard. Daarom werken we volgens het ‘best-of-breed’-principe. En daar pluk jij de vruchten van.

Wat is best of breed?

De term best of breed geeft aan dat software speciaal is ontwikkeld om het beste op de markt samen te brengen. Zo beheer je alles wat je nodig hebt eenvoudig in 1 systeem.

Een voorbeeld: je wil een bezoekersmanagement met QR-codes, terwijl je personeel toegang krijgt via hun smartphone. Tegelijkertijd moet de serverruimte geopend en afgesloten kunnen worden dankzij handpalmidentificatie. Ingewikkeld? Nee. Met het ‘best-of-breed’-principe maken we bij Synguard een unieke combinatie die naadloos aansluit bij je bedrijf.

Best of breed – what’s in it for me?

Optimale kwaliteit

Onze soft- & hardware is speciaal ontwikkeld om de beste technologiepartners op de markt samen te brengen en ze in 1 systeem te beheren. Zo beslis je zelf met welke merken je werkt: Assa Abloy, HID, SimonsVoss, Idesco, Suprema, STid, Milestone…. We brengen het summum van technologie en kwaliteit samen én je betaalt enkel voor de oplossingen die voldoen aan jouw eisen. Win-win.

1 future proof systeem

De Synguard oplossing is jouw garantie op een toekomstgericht systeem. Je combineert immers moeiteloos innovatieve producten van verschillende gekende merken. En je beheert ze makkelijk in 1 systeem: het open access management platform.

Grenzeloze flexibiliteit

Een extra feature nodig? Die voeg je eenvoudig toe. Het toegangsmanagement van Synguard is immers een uiterst flexibel systeem dat meegroeit met je bedrijf. Onze openheid en beschikbaarheid via API’s is eindeloos en we integreren eveneens open protocollen, zoals OSDP en Modbus IP. Het resultaat is een makkelijk uitbreidbaar systeem.

Je bedrijf een duwtje in de rug geven met onze ‘best-of-breed’-oplossing?