Toegangsmanagement voor kleine systemen

Synguard PACK8 toegangsmanagament kleine systemen

Ook in kleine systemen moet toegangscontrole helemaal op punt staan. Daarom heeft Synguard voor installaties tot 16 deuren een plug & play pakket samengesteld, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Een oplossing van hoogwaardige kwaliteit.

  • Alle communicatie is beveiligd met encryptiesleutels.
  • Er zijn noodbatterijen voorzien die de werking altijd garanderen.
  • Het pakket functioneert via onze eenvoudig te gebruiken cloud en bevat een installatie- en gebruikershandleiding als houvast.

Toegangsmanagement in de cloud

Maak altijd en overal gebruik van onze nieuwste software en functionaliteiten met de mobiele app. Bovendien ontzorgen we je bij Synguard op het vlak van IT én bieden we een gegarandeerde business continuïteit. En er is meer:

  • Automatische back-ups
  • Automatische verbinding naar de Synguard cloud
  • Geen nood aan eigen IT-diensten voor de toegang tot het systeem

Veilig van A tot Z

Toegangscontrole moet safe zijn van begin tot einde. Daarom is de Synguard oplossing end-to-end beveiligd. Alle communicatieoverdrachten zijn versleuteld via klanteigen encryptiesleutels. Vanaf de badge naar de badgelezer, de deurcontroller en de IP-controller tot aan de userinterface.

Strooit een technische storing roet in het eten? Nee hoor, niet met de Synguard oplossing. Dankzij onze 100 % fallbackwerking slaap jij op je twee oren. De lokale IP-controller beschikt immers over alle database-info en intelligentie om zelfstandig verder te werken. Hij onthoudt bovendien alle gebeurtenissen en synchroniseert meteen wanneer de verbinding hersteld is. Van hinder is dus geen sprake.

Snel. Flexibel. Eenvoudig.

Ons volledig webbased toegangsmanagement biedt het allemaal. Je logt immers met elke webbrowser makkelijk in, zonder specifieke clientsoftware of plug-ins. Door de jarenlange ervaring van Synguard kom je terecht in een uitermate gebruiksvriendelijke en pregeconfigureerde omgeving, die je uiteraard makkelijk aanpast aan je eigen noden. Het enige wat je nog moet doen is de namen van deuren wijzigen en badges bij de juiste medewerkers inlezen. Ready, set, go.

Deuren ontgrendelen via mobiele app

Beheer je deuren en geef iemand snel en eenvoudig toegang via SynMobile, de mobiele app van Synguard. De connectie is makkelijk op te zetten via onze cloud. Altijd en overal bereikbaar én veilig. Meer moet dat niet zijn.

Interesse in ons toegangsmanagement voor kleine systemen?